icon-cookie
The website uses cookies to optimize your user experience. Using this website grants us the permission to collect certain information essential to the provision of our services to you, but you may change the cookie settings within your browser any time you wish. Learn more
I agree
blank_error__heading
blank_error__body
Text direction?

An Apartment in Notting Hill Remodeled by Louise Holt Design

here

After their children left for college, a couple chose to move from a large family home in Kensington to an apartment in Notting Hill and enlisted the help of Louise Holt Design to remodel the interior. The goal was to design an elegant space with bold pieces that make a statement, while at the same time highlighting the homeowners’ art collection.

In the front sitting room, B&B Italia sofas are paired with Minotti chairs, a custom Lindsey Adelman chandelier, a marble fireplace, and a bronze cabinet above that opens up to reveal the TV.

First up was changing the layout in order to create an open floor plan with four separate zones. After that, the walls were painted white to become a fresh canvas for the art, while wide herringbone floors were laid to ground the space and add texture.

A custom semi-circular sofa was made to fit the terrace, along with a wood floor that matches the back and seat of the bench. The table doubles as a fire pit.

Bronzed framed, sliding glass doors hide within the wall when not needed and allow light to pass through when they’re closed.

\

Photos by Andrew Beasley.

Measure
Measure
Related Notes
Get a free MyMarkup account to save this article and view it later on any device.
Create account

End User License Agreement

Summary | 0 Annotations